DSC_0676-300x199Nu är verkligen inte sommaren långt borta!
Söndagen den 6/5 lämnade jag Monarch i Thorsta hos Lovan och Nicke. Tyvärr fungerade det inte i deras lösdrift då Monarch drev unghästen genom staktet och den stackars 3 åriga tinkervalacken vågade inte komma nära. Dessvärre så gick ett sto med föl inom synhåll för Monarch som gjorde sitt yttersta för att hålla de andra hästarna borta från stoet. Men han kom lika snällt som alltid galopperande med spetsade öron när han fick syn på mig i hagen.

Så det var bara att packa in Monarch i transporten igen och köra honom till Skedala, Halmstad. Där går han nu med 2 stycken 3 åriga halvblodshingstar och har det jättebra. Allting gick jättelugnt och han stod ganska omgående och betade så jag kunde köra därifrån lugn.

Om någon i Växjö -trakten letar efter en lösdrift så kan jag VARMT rekomendera Lovan Fridhagen i Thorsta. Underbar service. Hör gärna av er till mig om ni är intresserade!

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.