Hingstarna börjar så sakteliga vänja sig vid Stall Lilla Heda. Bingo är verkligen sämst i världen på att acklimatisera sig. Men det börjar bli bättre.

Carnbay Twice Sparrow RC 950 var inte dräktig och betäcktes om igår och ska betäckas imorgon och förhoppningsvis så får hon åka hem på söndag.

Jag har idag varit på Stall P. Berglund och fått 2 stallplatser till Monarch och Bingo f.r.om 1 sept 2012. Känns helt underbart faktiskt att äntligen hamna hos någon som håller på med samma saker som jag. Jag är otroligt tacksam att Tina på Lilla Heda kunde ta emot oss på stående fot, men det är lite för långt för mig att åka 8 mil varje dag.

Nu ser jag fram emot att heja fram Emelie Brolin och Alien i Falsterbo på Tisdag!

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.