monia2Årets RIKS är till ända och Alfons ligger helt utslagen i soffan hemma igen. Det har varit en spännande helg med mycket fina hästar och en något besvärlig Monia. BIS blev Trojas Molly Malone, och jag lyckades gissa klassvinnarna i varenda klass 🙂 Ändå lite stolt över mig själv!

Monia gillar inte bromsar och blir väldigt besvärad av dem. Detta gör att hon lägger fokus på helt fel saker. Hon blev biten av en älgloppa en gång när vi stod på Örsholm vilket resulterade i ett kaotiskt utbrott av Monia och en svullnad stor som en mango på ena skinkan. Matilda gjorde dock ett mycket tappert försök med en besvärlig ”Åsna” vilket går att läsa om under ”Utställningar”.

Under riksen träffade jag på Louise Gligel som rider connemaraponnyn Molliere (f 2003 e Juno Rory RC 56 – Finney Master RC 41). Lussan och Molle har kvalat till Nationell nivå i år och har upp till 76% i LA! Jag frågade Lussan om hon skulle vara intresserad av att rida Monarch som ungponny från och med 2013 – och det var hon verkligen! Så förhoppningen är att Monarch ska åka till Lussan i Januari 2013!

Här på hemmaplan är Carnbay Twice Sparrow RC 950 betäckt ytterligare en gång med Bingo Bell RC 112.

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.