Igår nåddes jag av det tråkiga beskedet att Valorous Vasiliás – Valle – somnat in i sviterna av misstänkt tarmvred. Jag lider så med hans ägarinna Johanna som köpte honom av mig som ettåring 2021. Hos Johanna bor även sedan tidigare Valorous Charlottesville ”Lotta” som hon köpte som föl 2022. Men ur någonting sorgset kommer oftast någonting bra – för att försöka fylla tomrummet efter Valle har Johanna nu köpt lillebror Valorous Caliph, Calle, som kommer att åka upp så snart som möjligt för att Lotta nu blivit ensam.

Vila i frid Valorous Vasiliás <3 2020 – 2024

Calle har samma mamma som Valle – Carnaby Flash Sparrow RC 1533, ”Babsan”.

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.