bingo_mindre3Igår åkte Ida hem efter att ha blivit betäckt med 2 språng. Hon visade tydligt att hon var färdig igår så då var det bara att åka hem och hålla tummarna. När vi betäckte henne i lördags så ÖSREGNADE det verkligen och åskan mullrade i luften så jag kom på det fina, och mycket passande, namnförslaget till det kommande fölet – Rain ’n Thunder.

Hos Bingo finns nu Brolötens Cinnabar RC 1265 kvar, hon ska ultraljudas på söndag och är förhoppningsvis dräktig då och får då åka hem till Skåne igen efter över en månad hos Bingo. Här finns även Poetic Lilly kvar som inte riktigt har kommit in i brunst ännu men det ser ljust ut, hon är inte lika arg på Bingo längre! 🙂

Idag kom resultatet på Bingos genotyps-analys. Han ÄR bärare av gulgen (Cr/N) och kan således lämna avkommor med färgen blueeyed cream (BEC). Han är alltså född gulsvart. Detta kan vara jättesvårt att se, men Bingos ljusa ögon ville säga mig något annat än att han var född svart.

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.