gia2Lördagen den 23/3 ankom Giovanna (f 09 e Poetic Justice RC 81 – Brantshammar Korak RC 16). En liten dam, på hela 139 cm klev snällt av transporten i Villtofta och gick rakt ut i sin nya hage. Passligt nog blev hon väldigt kär i Bingo Bell och har nu tokbrunstat i dagarna två!

Hon fann sig snabbt till rätta i sin box och trivs i sin stora fina hage. Nästa helg kommer stuteriets egna sto Önnarps Monia RC 1293 hem och gör henne sällskap.

Giovanna är inlånad av Anna Underdahl Sjöberg, Stuteri Sjödalen. Hon ska betäckas med Bingo Bell RC 112 denna säsongen och återgår till ägaren hösten 2014 och lämnar förhoppningsvis ett fint föl efter sig här på stuteriet!

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.