minbaraminFör några veckor sedan så fick Valorous Monarch bli valack. Detta var främst för att förenkla hans tillvaro lite och göra det enklare för honom inom sporten. Nu fokuserar han inte alls på sin mamma längre så att säga!

Kastrationen gick bra och han har läkt fint, än så länge helt utan komplikation. Det kändes såklart lite vemodigt att det nu inte finns någon hingst kvar efter Brolötens Grafit RC 70 men jag får helt enkelt förlita mig på att det går att få dräktigt med FAI i framtiden.

Hemma lunkar livet på, här är lerigt och geggigt överallt men det finns varmvatten i vattenkopparna i stallet och nu längtar jag faktiskt lite efter minusgrader!

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.