Nu blir det verkligen mörkt snabbt på eftermiddagen vid halv 5 är det nästan dags för pannlampan! Hästarna är fortfarande ute till 19-tiden varje dag, det verkar inte bekomma dem alls att det är mörkt.

Snart flyttar Giovanna tillbaka till sin ägare i Kristianstad. Valorous Rex flyttar också snart hemifrån och jag kommer faktiskt sakna den lille herren. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra hos nya ägaren då han verkligen är en kanonponny!
IMG_2606.JPG

Regent växer så det knakar och har snart vuxit om storasyster Belinda. De har numera samma storlek i grimma fast Regent får ha sin utspänd ett hål mer än Belinda! Är så lycklig över denna lille gråsparv och kommer få svårt att skiljas från honom en dag! IMG_2980.JPG

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.