min_hemsidaI lördags, den 16/2 2013 så flyttade Bingo och Monarch hem till Villtofta och klev lugnt in i sitt nya hem. En dröm sedan barnsben har alltså besannats och jag kan numera se mina hästar ifrån köksfönstret. Det känns fortfarande väldigt overkligt.

Jag har drabbats av en förkylning som inte verkar vilja ge sig så jag är lite nedsatt men hästarna tömkörs under tiden som jag inte kan rida.

I dagarna skrev jag på ett lånekontrakt på stoet Giovanna (skm (f brnskm) f 2009 e Poetic Justice RC 81 – Brantshammar Korak RC 16). Jag ska låna henne för att betäcka henne med Bingo Bell RC 112 under den kommande säsongen! Jag ser verkligen fram emot detta.

Annars flyter dagarna så sakteliga förbi här på Villtofta! Snart dags för betäckningsäsongen 2013, Bingo börjar ta emot ston den 1 maj – välkomna!

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.