graffeinactionVälkommen till Stuteri Valorous den 1 maj för start av årets betäckningssäsong!

Här finns tillgång till både bete och/eller uppstallning för sto (och föl). Stuteriet innehar tillstånd enligt paragraf 16, djurskyddslagen, att tillhandahålla 4 ston samtidigt för betäckning av Bingo Bell RC 112. Planera därför väl!

Stuteriet använder sig inte utav språnglinor, det är därför mycket önskvärt att besökande sto INTE har skor på bakfötterna när hon anländer, för hingstens säkerhet. Tänk även på att ha ditt sto veterinärförsäkrad om olyckan skulle vara framme!

Bingo Bell RC 112 betäckte säsongen 2012 4 ston med 100% dräktighet vid 17 dygn.

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.