Om jag inte har räknat helt galet så borde stoet Hirondelle föla omkring den 9 maj, lagom tills dess att jag ska köra Monia till Stall BMW Semin för seminering med Brolötens Grafit RC 70.

Monia var på återbesök hos Jonas Tornell den 22 april. Vi fick vänta några timmar men till slut fick vi komma in och bli undersökta av Jonas. Han genomförde böjprov där Monia visade 2 graders hälta på båda fram. Vi valde att bedöva bort höger framkota först och sedan böja om henne. Vi omböjning så visade hon 0 grader hälta höger framkota och om möjligt mer än 2 grader halt på vänster framkota så vi böjde inte ens klart den.
För att utesluta skelettförändringar så röntgades hennes båda framkotor utan anmärkning. Hon blev sedan behandlad med kortison i båda framkotorna och har återbesök den 8 maj! Vi bestämde att ta återbesöket redan efter 2 veckor eftersom planen är att hon ska semineras i början på maj och jag vill inte hålla på och köra henne om hon är nyseminerad. Det är nog dyrt ändå! 🙂

Snart är den stora sommarhagen färdig och den första maj närmar sig med STORMSTEG! Snart ska jag stängsla upp allting så att mina ston kan få massor med gräs att tugga på i sommar. Även gästande ston har plats på bete så det känns väldigt skönt!

Snart hoppas jag att solen tittar fram igen! hoppning

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.