minbaraminDå var årets första betäckning avklarad med bravur! Giovanna är inte betäckt tidigare så hon har fått umgås med hingsten över staketet i ungefär 2 månader vilket jag tror varit bra för dem båda. Hon var lite skärrad och tyckte att han var lite stökig när han skulle kolla henne inne i stallet så det tog en liten stund innan hon faktiskt ställde sig för hingsten och visade brunst.

Bingo var om något lite ivrig så det tog en bra stund innan vi fick fullbordat hela betäckningen men den förflöt utan några större missöden. Gia blev lite försiktig och stod och knep med svansen i början men när Bingo hade varvat ner så var det inga problem! Giovanna ska betäckas igen imorgon.

Önnarps Monia RC 1293 står med ett stort ägg hos Stall BMW och ska semineras med Brolötens Grafit RC 70 vilken timme som helst nu!

Håll tummarna för två fina fölungar nästa sommar!

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.