hirondelle_foalHirondelle har fölat!
Den 16/5 fölade stoet Hirondelle ett gulbrunt stoföl efter Bingo Bell RC 112, en väldigt söt liten dam som med tiden kommer att bli skimmel likt sin mor! Stort grattis till Olu Berglund som äger Hirondelle som fick precis vad hon hade beställt!
—-

Giovanna gick med på fyra språng innan hon var färdigbetäckt. Det har ju varit en ganska segdragen och kall vår ända in i mitten av maj, så brunsten ter sig lite underligt för mina ston. Jag pratade även med andra uppfödare som haft liknande problem nu i vår. Lustig vår har vi som sagt, för kvar på seminstationen står Önnarps Monia sedan 2 veckor tillbaka snart. När hon kom dit hade hon ett jättestort ägg som de trodde skulle släppa närsomhelst. Men det visar sig att det ägget tänkte inte flytta sig överhuvudtaget!

I fredags hade det stora ägget börjat återvecklas och det hade börjat växa ett ägg på andra sidan istället så nu håller vi tummarna för att Monia kan komma hem snart!

I helgen har jag haft finbesök i form utav Hanna och hennes pojkvän Linus. Linus som är hovslagare var en sådan hjälte att han skodde båda mina hingstar och verkade lilla Giovanna medan de var här. Snacka om välgjort deras fötter har nog aldrig varit så fina. Dessutom lyckades vi slå ner alla stolparna runt ridbanan så nu är det bara plankorna kvar innan min ridbana är färdig!

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.