giovannaTill slut, efter 3 veckor på seminstationen så blev äntligen Önnarps Monia RC 1293 seminerad med Brolötens Grafit RC 70. Det var tre riktigt sega veckor med inte mindre än två avstannade ägg och till slut en igångsprutning. Men då gick det fort! Två dagar efter att det stora avstannade ägget hade sprutats loss så hade ett nytt fint ägg bildats och brunsten rullade plötsligt igång och vips så var hon seminerad! Jag fick information om att Grafits semin såg väldigt bra ut vilket kändes extra skönt. När vi hämtade Monia i fredags och precis satte oss i bilen så började P3 spela, Toto – Africa, Graffes låt. Jag blev alldeles tårögd. Detta måste ju vara ett gott tecken?!
– Monia ska ultraljudas 14/6 !

Igår ultraljudade vi Giovanna och hon är dräktig 17 dygn med Bingo Bell RC 112. Så kul! Första betäckningen för i år och dräktigt på första försöket. Vilket otroligt fint kvitto för mig som skött allting. Känns bra att vara på rätt väg. 🙂

Annars laddar vi för Kvalitén i september i Nybro. Monarch är riktigt fin att rida just nu, även om hans manliga hormoner ibland har ett övertag!

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.