bingo6Våren är ÄNTLIGEN här, med det vi känner till bäst i Sverige – REGN! Nu har det snart regnat i 12h här i Växjö. Underbart! Jag såg solen titta fram lite, lite nu på förmiddagen men ack den försvann lika fort. Hästarna har börjat beta lite i hagarna faktiskt och häromdagen när jag eldade lite gräs så såg jag att det ju faktiskt finns en del gräs under fjolårets vissna blad.

Både Giovanna och Monia har börjat brunsta! Skönt att se att allting fungerar, även om jag hade önskat lite solljus så att brunsterna verkligen satte igång. Monia går mest och små-brunstar medan Giovanna gärna hade bytt hage till Bingos!

Betäckningssäsongen närmar sig med stormsteg, det känns mycket mer tryggt i år än förra året. I år behöver inte stoägarna bekymra sig över att jag måste flytta hingsten mitt i säsongen 😉

Återigen, Välkomna hit till oss!

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.